Gode råd når du skal leje festtelt

 
09-02-2020
Festtelt

Her er en række gode råd, hvis du vælge at leje et festtelt.

Spar penge ved selv at sætte det op
Du kan normalt få festtelt udlejeren til at stå for opsætning, men der kan være mange penge at spare, hvis du selv vælger at sætte festteltet op.

Indhent flere tilbud
Hvis du har tænkt dig at leje et festtelt, så indhent tilbud fra 2-3 forskellige firmaer som tilbyder teltudlejning og festtelte, der kan være stor forskel på priserne, så der kan være mange penge at spare ved at vælge det billigste. Sørg dog for at priserne kan sammenlignes. Der er nemlig også stor forskel på kvaliteten af festtelte.

Fejl ved festteltet
Hvis du lejer et felttelt og opdager fejl ved festteltet, så sørg for at gøre opmærksom på det inden festen går igang, og sørg for at dokumentationen er i orden, f.eks. ved email og billed til udlejer af festtelte, eller risikere du at dit depositum bliver taget.

Læs lejekontrakten grundigt
Sørg for at læse lejekontrakten grundigt, så du kender alle vilkår. Hvad sker der hvis det kommer skader på teltet?. Hvornår skal det være afleveret? osv.

Få aftaler på skrift
Sørg for at alle aftalre bliver skrevet ned, det kan være svært at bevise en mundtlig aftale. Der kan f.eks. være at evt. fejl, der allerede er på teltet eller særlige aftaler om senere aflevering af festteltet.

 
 
Find information om: fest guide guiden
(Hovedkategori: Gode råd)